Diensten

Diensten

Woont u in Kampen of omstreken en ervaart u problemen met uw computer, telefoon of andere apparaten? Neem vandaag nog contact op met Happyday IT. U kunt bij ons terecht voor bijna al uw vragen en problemen op het gebied van ICT. Zelfs als u even niet de deur uit kan om bij ons langs te komen kunnen wij u vaak op afstand ondersteuning bieden of langskomen indien noodzakelijk.

Reparatie diensten

Bij een computer APK kijken wij alles grondig na, zowel de hardware als de software. Op deze manier kunnen wij problemen vroegtijdig opsporen en oplossen. Dit kan het verlies van bestanden en schade aan uw computer voorkomen en zorgt ervoor dat uw systeem weer op topniveau werkt.

Webdesign Happyday IT

Website design

Wij van Happyday IT ontwerpen responsieve(schaalbare) websites. Deze websites zijn toegankelijk via een CMS systeem wat onderhouden van de website gemakkelijker maakt. De websites die wij maken zijn geschikt voor alle apparaten zoals tablets, laptops en mobiele telefoons en neemt uw bedrijf mee naar de toekomst.

telefoonreparatie Happyday IT

Telefoon

Bent u zat van al die standaard apps op uw smartphone die niet verwijderd kunnen worden? Wij kunnen uw smartphone rooten waardoor u volledige toegang heeft tot alle instellingen op uw telefoon. Hierdoor kunnen deze nare apps gewoon verwijderd worden. Voor de rest bieden wij ook ondersteuning met het gezond houden van uw telefoon.

Ondersteuning nieuwkoop Happyday IT

Ondersteuning nieuwkoop

Technologie ontwikkeld zich zeer snel en er zijn veel verschillende leveranciers van producten dus de juiste fabrikant kiezen die de beste kwaliteit levert kan soms moeilijk zijn. Wij helpen u persoonlijk bij het maken van uw juiste keuze, zoeken voor u de voordeligste prijs en helpen bij het instellen van het product.

Netwerk Happyday IT

Netwerk

Heeft u problemen of ondersteuning nodig met uw netwerk? Of moet deze opnieuw ingericht worden? Geen probleem hier kunnen wij u ook bij ondersteunen. Wij kunnen samen in overleg met u het netwerk volledig indelen naar uw wensen en er voor zorgen dat deze optimaal functioneert en uitbreidingsmogelijkheden heeft.

Hosting Happyday IT

Hosting

Webhosting of hosting is het plaatsen van je website op een server die permanent verbonden is met het internet. Dit zorgt ervoor dat uw website altijd bereikbaar is en toegankelijk. Wij bieden 3 verschillende hostingpakketten om dit te realiseren. U kunt kiezen uit Basis, Plus en Top. Navigeer naar hosting voor meer informatie

Google Adwords Happyday IT

Google Adwords
De website die wij bouwen worden zoekmachine vriendelijk ontworpen. Uw nieuwe website wordt door het CMS systeem heel goed door Google geïndexeerd. Maar om uw nog beter vindbaar te maken in een korte tijd kunnen wij samen met u een Google Addwords campagne starten. U geeft het budget aan van de campagne en wij regelen de rest. ga naar Google Adwords voor meer informatie

software op maat Happyday IT

Software op maat

Happyday IT bied ook bedrijfssoftware op maat. hiermee gaan wij met u om de tafel zitten om in kaart te brengen wat voor soort applicatie uw bedrijf nodig heeft. Vervolgens stellen wij samen een plan op met al uw eisen. Deze eisen zullen wij verwerken in een functioneel ontwerp en na het goedkeuren van dit ontwerp gaan wij aan de slag. Neem gerust contact met ons op voor vragen hierover.